Schoolbibliotheek geopend!

Vandaag was de opening van de schoolbibliotheek. Eerst hadden we met de hele school een officieel momentje in de hal beneden.  Via een 360 graden foto konden we met zijn allen rond kijken in de schoolbibliotheek.

Er is een wedstrijd bekend gemaakt voor de leerlingen. De leerling die het beste raadt hoeveel boeken de schoolbibliotheek heeft, krijgt maandag tijdens de weekopening een boek cadeau. Tot slot werd het allerlaatste boek door twee woelige welpjes, de nieuwste kinderen hier op school, uitgepakt. Dit boek is door de bliepers samen met uit elke groep een leerling naar de schoolbibliotheek gebracht.

Later op de dag zijn alle groepen nog in de schoolbibliotheek geweest voor een rondleiding en de eerste kinderen hebben al een boek geleend. We zijn trots op het resultaat. Wilt u de schoolbibliotheek eens zien? Kijk dan gerust eens om het hoekje (lokaal naast de toffe tijgers).

Als u op onderstaande link klikt, ziet u de 360 graden foto.

De nieuwe bibliotheek