Vossenjacht - Veilig in het verkeer

Maandagmiddag 15 mei hielden wij een vossenjacht. Dit was de opening van ons nieuwe, schoolbrede Jeelo thema 'veilig in het verkeer'. Er waren ouders, meesters en juffen die verkleed als een persoon uit het verkeer door de wijk reden of liepen. De kinderen gingen in groepjes op zoek naar de vossen. Als ze een vos gevonden hadden moesten ze een vraag beantwoorden. Was de vraag goed beantwoord, dan kregen zij een puzzelstukje. Terug op het plein konden de kinderen de puzzel in elkaar zetten en kwam daar een mooie plaat uit! We hadden er prachtig weer bij. Het was een zeer geslaagde opening! Bij deze willen we ook alle ouders en opa's/oma's die mee hebben geholpen heel erg bedanken! Zonder jullie kon de vossenjacht niet door gaan!

Bij dit artikel staan een paar foto's, als u inlogt vindt het u in het fotoalbum van de vossenjacht nog meer foto's. Deze map wordt gedurende de week verder aangevuld.

Voor meer informatie over het thema kunt u kijken onder het kopje thema's.