Ties
Gemaakt door Ties uit de bezige bijen

Carnaval

Vrijdag 9 februari vierden wij carnaval op school! De kinderen mochten de hele dag verkleed naar school komen. 's Middags hadden we de viering. De raad van 11 koos uit iedere groep een leerling die het mooist of meest bijzonder verkleed was. Daarna hadden we allerlei optredens en natuurlijk werd er tussendoor lekker gehost! De kinderen van de onderbouw hadden na de viering hun eigen feestje in de onderbouw hal met gezellige muziek!

Als u inlogt vindt u in het foto album alle foto's van deze gezellige middag!

Ateliers

Vrijdag 26 januari deden alle groepen 3 t/m 8 voor het eerst een atelier.
De kinderen konden o.a. kiezen uit: natuur, koken, dromenvanger maken, boetseren, tekenen met houtskool, timmeren, handletteren, mozaieken en dansen.
De ateliers werden gegeven door ouders, opa's/oma's en leerkrachten. Het was een super gezellige middag!
Vrijdag 2 februari is deel 2 van de ateliers.

Als u inlogt, vindt u een fotoalbum met foto's van alle ateliers.

Sinterklaasviering

Maandag 4 december kwam Sinterklaas bij ons op bezoek! Het was even spannend of hij er wel zou zijn, maar gelukkig kwam het allemaal goed. We hebben een hele gezellige dag gehad en alvast kunnen oefenen met het continurooster. Als u inlogt vindt u in het fotoalbum nog meer foto's van de viering.

Bezoek gemeentehuis Middenbouw 4/5

Afgelopen donderdag zijn wij in het kader van ons thema 'inrichten van je eigen omgeving' op bezoek geweest in het Gemeentehuis. We kregen daar in de Raadzaal een presentatie over de inrichting van de wijk in Dronten-West. Hoe wordt een wijk opgebouwd en wat voor speeltuinen zijn er en waarom? Het was reuze interessant.

De gemeente Dronten heeft een nieuw project genaamd 'Samen Actief' en dat project sloot perfect aan bij ons thema. Kinderen mochten als eindopdracht van ons thema een eigen speelomgeving ontwerpen.

Onderbouw kamp

Vrijdag 15 september is de onderbouw op kamp geweest naar het grote kabouterbos. Ze gingen Juffrouw Spinnenpoot helpen zoeken naar de sleutel en haar geheugen. Het was een heel gezellige dag met spelletjes, een springkussen en allerlei andere leuke activiteiten. Gelukkig konden de kinderen aan het eind van de dag het geheugen van Juffrouw Spinnenpoot weer terug toveren.
Als u inlogt vindt u in het fotoalbum alle foto's van deze super leuke dag!

Kamp groepen 4/5

Donderdag 14 en vrijdag 15 september zijn de groepen 4/5 naar het Belevenissenbos geweest. Wij kijken terug op een geweldig kamp. Ondanks het weer hebben zowel de kinderen als wij een super leuk kamp gehad! Hier een kleine impressie, alle andere foto's staan in een fotoalbum welke u kunt vinden als u inlogt.